Media OTT

Politika privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju naša pravila i postupke za prikupljanje, korištenje i otkrivanje Vaših podataka kada koristite Uslugu i govore vam o vašim pravima na privatnost i načinu na koji vas zakon štiti.

Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korištenje podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.

Tumačenje i definicije
Tumačenje

Riječi od kojih je početno slovo napisano velikim slovom imaju značenja definirana pod sljedećim uvjetima. Sljedeće definicije imaju isto značenje bez obzira na to pojavljuju li se u jednini ili u množini.

Definicije

Za potrebe ovih Pravila o privatnosti:

 • Račun znači jedinstveni račun stvoren za vas za pristup našoj usluzi ili dijelovima naše usluge.
 • Povezano društvo znači subjekt koji kontrolira, kontrolira stranku ili je pod zajedničkom kontrolom stranke, ako “kontrola” znači vlasništvo nad 50% ili više dionica, vlasničkih udjela ili drugih vrijednosnih papira koji imaju pravo glasa za izbor direktora ili drugog upravljačkog tijela.
 • Tvrtka (koja se u ovom Dogovoru naziva ili “Tvrtka”, “Mi”, “Mi” ili “Naša”
 • Kolačići su male datoteke koje web stranica postavlja na vaše računalo, mobilni uređaj ili bilo koji drugi uređaj, a među brojnim upotrebama sadrže detalje o vašoj povijesti pregledavanja na toj web stranici.
 • Država se odnosi na: Švicarska
 • Uređaj znači bilo koji uređaj koji može pristupiti Usluzi, poput računala, mobitela ili digitalnog tableta.
 • Osobni podaci su sve informacije koje se odnose na identificiranu osobu ili osobu koja se može identificirati.
 • Usluga se odnosi na web stranicu.
 • Davatelj usluga znači svaka fizička ili pravna osoba koja obrađuje podatke u ime Društva. Odnosi se na treće tvrtke ili pojedince zaposlene u Društvu kako bi olakšali uslugu, pružili uslugu u ime Tvrtke, izvršili usluge povezane s Uslugom ili pomogli Društvu u analizi načina na koji se Usluga koristi.
 • Podaci o korištenju odnose se na podatke prikupljene automatski, bilo generirane korištenjem Usluge ili iz same infrastrukture Usluge (na primjer, trajanje posjeta stranici).

  Web stranica se odnosi na Media OTT, dostupna od www.mediatv-ott.com

 • Mislite na pojedinca koji pristupa ili koristi Uslugu, ili tvrtku, ili drugu pravnu osobu u ime koje ta osoba pristupa ili koristi Uslugu, prema potrebi.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka
Vrste prikupljenih podataka
Osobni podaci

Tijekom korištenja naše usluge možemo zatražiti da nam pružite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju. Podaci koji otkrivaju identitet mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

 • Adresa e-pošte
 • Ime i prezime
 • Telefonski broj
 • Adresa, savezna država, pokrajina, poštanski broj, grad
 • Podaci o korištenju

Podaci o korištenju

Podaci o korištenju prikupljaju se automatski prilikom korištenja Usluge.
Podaci o korištenju mogu uključivati podatke kao što su adresa internetskog protokola vašeg uređaja (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koju posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Kada Usluzi pristupate putem ili putem mobilnog uređaja, određene podatke možemo prikupljati automatski, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vrstu mobilnog uređaja koji koristite, jedinstveni ID vašeg mobilnog uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja, vaš mobilni operativni sustav, vrstu mobilnog internetskog preglednika koji koristite, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Također možemo prikupljati podatke koje Vaš preglednik šalje kad god posjetite našu Uslugu ili kada pristupite Usluzi putem ili putem mobilnog uređaja.


Tehnologije praćenja i kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i pohranu određenih podataka. Tehnologije praćenja koje se koriste su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge. Tehnologije koje koristimo mogu uključivati:

 • Kolačići ili kolačići preglednika. Kolačić je mala datoteka smještena na vaš uređaj. Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge. Osim ako niste prilagodili postavku preglednika tako da odbija kolačiće, naša usluga može koristiti kolačiće.
 • Web-pratilice. Određeni odjeljci naše usluge i naše e-pošte mogu sadržavati male elektroničke datoteke poznate kao web pratilice (koje se nazivaju i jasni gifovi, pikselne oznake i gifovi od jednog piksela) koji omogućuju Tvrtki, na primjer, brojanje korisnika koji su posjetili te stranice ili otvorili e-poštu i za druge povezane statistike web stranica (na primjer, bilježenje popularnosti određenog odjeljka i provjera integriteta sustava i poslužitelja).
 • Kolačići mogu biti “trajni” ili “sesijski” kolačići. Stalni kolačići ostaju na vašem osobnom računalu ili mobilnom uređaju kada prijeđete u izvanmrežni način rada, dok se kolačići sesije brišu čim zatvorite svoj web preglednik.

Koristimo i Session i Persistent Cookies u svrhe navedene u nastavku:

 • Nužni / osnovni kolačići

  Vrsta: Kolačići sesije

  Upravljaju: Mi

  Svrha: Ovi kolačići su neophodni kako bi vam pružili usluge dostupne putem web stranice i omogućili vam korištenje nekih njegovih značajki. Oni pomažu u autentifikaciji korisnika i sprječavanju lažne upotrebe korisničkih računa. Bez ovih kolačića usluge koje ste zatražili ne mogu se pružiti, a mi koristimo samo ove kolačiće kako bismo vam pružili te usluge.

 • Pravila o kolačićima / kolačići prihvaćanja obavijesti

  Vrsta: Trajni kolačići

  Upravljaju: Mi

  Svrha: Ovi kolačići identificiraju jesu li korisnici prihvatili upotrebu kolačića na web stranici.

 • Funkcionalni kolačići

  Vrsta: Trajni kolačići

  Upravljaju: Mi

  Svrha: Ovi kolačići omogućuju nam da zapamtimo izbore koje napravite kada koristite web stranicu, poput pamćenja vaših podataka za prijavu ili jezičnih preferencija. Svrha ovih kolačića je pružiti vam osobnije iskustvo i izbjeći da morate ponovno unositi svoje postavke svaki put kada koristite web stranicu.

Use of Your Personal Data

Društvo može koristiti osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • Za pružanje i održavanje naše usluge, uključujući praćenje korištenja naše Usluge.
 • Da biste upravljali svojim računom: da biste upravljali registracijom kao korisnik usluge. Osobni podaci koje navedete mogu vam omogućiti pristup različitim funkcionalnostima Usluge koje su vam dostupne kao registriranom korisniku.
 • Za izvršenje ugovora: razvoj, usklađenost i preuzimanje kupoprodajnog ugovora za proizvode, artikle ili usluge koje ste kupili ili bilo kojeg drugog ugovora s nama putem Usluge.
 • Da bismo vas kontaktirali: da bismo vas kontaktirali e-poštom, telefonskim pozivima, SMS-om ili drugim ekvivalentnim oblicima elektroničke komunikacije, kao što su push obavijesti mobilne aplikacije u vezi s ažuriranjima ili informativnom komunikacijom povezanom s funkcionalnostima, proizvodima ili ugovorenim uslugama, uključujući sigurnosna ažuriranja, kada je to potrebno ili razumno za njihovu provedbu.

 • Obavijesti, posebne ponude i opće informacije o drugim dobrima, uslugama i događajima koje nudimo, a koji su slični onima koje ste već kupili ili raspitivali, osim ako niste odlučili ne primati takve informacije.

 • Da biste upravljali svojim zahtjevima: da biste prisustvovali vašim zahtjevima i upravljali njima.

 

 • Za prijenose poslovanja: Vaše podatke možemo koristiti za procjenu ili provođenje spajanja, dezinvestiranja, restrukturiranja, reorganizacije, raspuštanja ili druge prodaje ili prijenosa neke ili cijele naše imovine, bilo kao trajni koncern ili kao dio stečaja, likvidacije ili sličnog postupka, u kojem su osobni podaci koje posjedujemo o našim korisnicima usluga među prenesenom imovinom.
 • U druge svrhe: Vaše podatke možemo koristiti u druge svrhe, kao što su analiza podataka, prepoznavanje trendova upotrebe, određivanje učinkovitosti naših promotivnih kampanja te za procjenu i poboljšanje naše usluge, proizvoda, usluga, marketinga i vašeg iskustva.

Vaše osobne podatke možemo dijeliti u sljedećim situacijama:

 • S pružateljima usluga: Vaše osobne podatke možemo dijeliti s pružateljima usluga kako bismo nadzirali i analizirali korištenje naše usluge kako bismo vas kontaktirali.
 • Za prijenose poslovanja: Vaše osobne podatke možemo dijeliti ili prenositi u vezi s bilo kakvim spajanjem, prodajom imovine tvrtke, financiranjem ili stjecanjem cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki.
 • S podružnicama: Vaše podatke možemo podijeliti s našim podružnicama, u kojem slučaju ćemo od tih podružnica zahtijevati da poštuju ova Pravila o privatnosti. Povezana društva uključuju našu matičnu tvrtku i sve druge podružnice, partnere u zajedničkom ulaganju ili druge tvrtke koje kontroliramo ili koje su pod zajedničkom kontrolom s nama.
 • S poslovnim partnerima: Vaše podatke možemo podijeliti s našim poslovnim partnerima kako bismo vam ponudili određene proizvode, usluge ili promocije.
 • S drugim korisnicima: kada dijelite osobne podatke ili na drugi način komunicirate u javnim prostorima s drugim korisnicima, te podatke mogu pregledavati svi korisnici i mogu se javno distribuirati vani.
 • Uz vaš pristanak: Vaše osobne podatke možemo otkriti u bilo koju drugu svrhu uz Vaš pristanak.

Zadržavanje vaših osobnih podataka

Tvrtka će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše osobne podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za ispunjavanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako smo dužni zadržati vaše podatke u skladu s važećim zakonima), rješavati sporove i provoditi naše pravne sporazume i politike.

Društvo će također zadržati podatke o korištenju u svrhu interne analize. Podaci o korištenju obično se čuvaju kraće vrijeme, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili za poboljšanje funkcionalnosti naše usluge, ili smo zakonski obvezni zadržati te podatke dulje vrijeme.

Transfer of Your Personal Data

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, obrađuju se u operativnim uredima Društva i na svim drugim mjestima gdje se nalaze strane uključene u obradu. To znači da se ti podaci mogu prenijeti i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, države ili druge državne jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti nakon koje slijedi Vaše podnošenje takvih podataka predstavlja Vaš pristanak na taj prijenos.

Tvrtka će poduzeti sve razumno potrebne korake kako bi osigurala da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i da se prijenos vaših osobnih podataka neće odvijati organizaciji ili zemlji, osim ako ne postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost Vaših podataka i drugih osobnih podataka.

Brisanje osobnih podataka

Imate pravo izbrisati ili zatražiti da pomognemo u brisanju osobnih podataka koje smo prikupili o Vama.

Naša usluga može vam pružiti mogućnost brisanja određenih podataka o Vama iz Usluge.

Svoje podatke možete ažurirati, izmijeniti ili izbrisati u bilo kojem trenutku prijavom na svoj račun, ako ih imate, i posjetom odjeljku postavki računa koji vam omogućuje upravljanje osobnim podacima. Također nas možete kontaktirati kako biste zatražili pristup, ispravili ili izbrisali sve osobne podatke koje ste nam dali.

Međutim, imajte na umu da ćemo možda morati zadržati određene podatke kada imamo zakonsku obvezu ili zakonsku osnovu za to.

Disclosure of Your Personal Data

Business Transactions

Ako je Tvrtka uključena u spajanje, stjecanje ili prodaju imovine, Vaši osobni podaci mogu se prenijeti. Obavijestit ćemo vas prije nego što se vaši osobni podaci prenesu i postanu podložni drugačijim Pravilima o privatnosti.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka nam je važna, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Children’s Privacy

Naša usluga ne obraća se nikome mlađem od 13 godina. Svjesno ne prikupljamo osobne podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je Vaše dijete dalo osobne podatke, obratite nam se. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina bez provjere pristanka roditelja, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Ako se trebamo osloniti na pristanak kao pravnu osnovu za obradu vaših podataka, a vaša zemlja zahtijeva pristanak roditelja, možda ćemo zahtijevati pristanak vašeg roditelja prije nego što prikupimo i koristimo te podatke.

Veze na druga web-mjesta

Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Savjetujemo vam da pregledate Pravila o privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse bilo kojeg web-mjesta ili usluga trećih strana.

Izmjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. O svim promjenama obavijestit ćemo vas objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti o našoj usluzi, prije nego što promjena stupi na snagu i ažurirati datum “Posljednje ažuriranje” na vrhu ovih Pravila o privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledate ova Pravila o privatnosti za sve promjene. Izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati:

wpChatIcon